Workshops

Informatie over de Workshops in Deventer en Workshops in het Speulderbos.

Op deze pagina vindt je een verzameling fotografie workshops die ik samen met een collega geef in Deventer en het Speulderbos. Een workshop in je eigen woonplaats is natuurlijk ook mogelijk. Hierover kan je het beste even een mail sturen op info@bartros.nl of ons opzoeken op instagram op @bartrosfotografie.Sommige workshops in Deventer en in het Speulderbos kunnen individueel maar ook met een groep worden gegeven. Via de link naar de Workshops kan je je opgeven. De Fotografie workshops in Deventer gaan vooral over avondfotografie en fotograferen in het blauwe uurtje. De Workshop voor landschap fotografie met telelens en de Workshop voor leren fotograferen worden in het Speulderbos en op locatie naar keuze gedaan.

Beeld van Mondkapje van Deventer - Blauw
fotografie workshops in Deventer
rechte bomen in het speulderbos

Wie geven de Workshops?

Foto van Bart Ros met Fuji X100V camera in het zwart wit

Over Bart Ros

Bart Ros is een 41 jarige Stadsfotograaf en multimedia deskundige. Hij is bijna dagelijks te vinden bij de IJssel of in de stad voor mooie nieuwe plaatjes. Daarnaast levert hij ook beelden aan de VVV en hotelketens. Ieder jaar brengt hij een kalender uit met zijn beelden en is bezig met zijn 2de boek “buitengewoon Deventer & en omstreken”

Over Matthijs Bettman

Matthijs is 30 jaar oude landschapsfotograaf met een passie voor het bos. Matthijs zijn foto’s onderscheiden zich door het gebruik van kleur en door bekende locaties er nieuw uit te laten zien. De foto’s van Matthijs zijn onder andere gepubliceerd bij verschillende reisbureaus, reisbladen en bij National Geographic.

foto van Matthijs Bettman

Workshop avondfotografie 

Ben jij net als ik een avondmens? En heb je je wel eens afgevraagd hoe je al dat moois kan vastleggen? Dan is deze Workshop avondfotografie wat je zoek. Of het nu pittoreske straatjes zijn met mooie winkeltjes. Een in het blauwe uur van de stad met reflectie of de combinatie van verkeer en de stad. Alles komt aanbod in deze workshop. 

We beginnen met een kopje koffie bij Hotel en Bar Finch in de binnenstad van Deventer. Dan leg ik gelijk uit hoe we met lange sluitertijd gaan werken voor unieke avondfoto’s. Denk hierbij aan het omtoveren van voorbijrijdende auto’s in lange dromerige strepen over ellenlange wegen. De beste avondfotografie instellingen voor je camera komen dan onder andere voorbij. Maar ook hoe je soms extra stappen moet nemen om je statief te verstevigen. En natuurlijk ook nog over het magische blauwe uurtje. 

Overzicht Workshops