kalender van Rotterdam 2022

9.00

187 op voorraad

Beschrijving

Bedankt voor je interesse in onze eerste kalender van Rotterdam

Over de kalender van Rotterdam

Deze kalender is geboren uit onze liefde voor fotografie en onze behoefte om dat met de wereld te delen. Voor 2022 hebben we besloten om een ​​kalender te maken van onze gecombineerde werken. In deze kalender vind je 12 unieke foto’s die we hebben gemaakt van en rond Rotterdam. Daaronder vind je stadsgezichten van de bezienswaardigheden, de moderne gebouwen van Rotterdam en natuurlijk de waterkanten van de stad.

Sommige van deze foto’s zijn gemaakt tijdens onze fotowandelingen. Ben je geïnteresseerd om met ons mee te doen en alle  mooie bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft?

Neem gerust contact met ons op via onze websites. We beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn met de geweldige afbeeldingen waarmee je thuiskomt.

Over de makers

Bart Ros is een Stads- en Architectuurfotograaf uit Deventer. Hij is een professionele fotograaf sinds 2017. Als hij geen unieke foto’s van steden en gebouwen maakt, werkt hij aan zijn volgende boek of volgende kalender.

Bekijk zijn website op www.bartros.nl en zijn
Instagram is @bartrosfotografie.

Matthijs Bettman is een Landschaps- en Stadsfotograaf uit Utrecht. Hij heeft de mooiste foto’s over de hele wereld gemaakt en is uitgegeven door National Geographic. Matthijs is al 10 jaar fotograaf.

Bekijk zijn website op bettmanphotography.com en zijn Instagram is @bettmanphotography.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…