Beschrijving

Over de Kalender van Deventer

Bedankt voor je interesse in  mijn 2022 kalender van Deventer

De kalender is ontstaan vanuit mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer aan de rivierbedding van de IJssel. Bijna dagelijks ben ik te vinden aan de IJssel om de stad en het landschap vast te leggen.

De kalender is een manier om iedereen in de gelegenheid te stellen mooie beelden van Deventer aan de muur te hebben. En zo kunst bereikbaar te houden voor iedereen. Iedere maand weer een mooi nieuw beeld. De kalender toont 12 unieke beelden van Deventer op een A4-formaat. Hij past dus perfect op de IJskast en ook nog eens in de schoen voor de Sint. Iedere dag heeft voldoende beschrijfruimte.

In de kalender zijn foto’s te vinden die het afgelopen jaar gemaakt zijn op plaatsen rondom Deventer en omvatten foto’s van onder andere de IJssel, de Welle, de spoorbrug, De Brink en de Bolwerksmolen.

Over Bart Ros

Mijn naam is Bart Ros en ik ben Stads en Architectuurfotograaf. Ik ben van origine Multimedia Engineer en vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s.

Mijn passie is het maken van unieke beelden van steden, gebouwen, landschappen en interieurs.
Deze zet ik in voor verschillende fotografie producten zoals: kalenders, boeken, tijdschriften en als Stock-
fotografie. Natuurlijk zijn deze ook goed te gebruiken voor Sociale media en marketing doeleinden.

Wil je meer weten? Stuur me dan een e-mail op info@bartros.nl

En volg me op mijn instagram 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

%d bloggers liken dit: