Commerciele fotografie

FOTOGRAFIE VOOR BEDRIJVEN

Ik help bedrijven en ondernemers – vanuit mijn expertises – om goed in beeld te komen bij hun doelgroep. Als grafisch vormgever en fotograaf ben ik in staat om mijn fotografie perfect af te stemmen op de bestaande huisstijl en corporate identity.

ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Het werken op locatie biedt ook mogelijkheden voor een uitgebreide zakelijke fotoshoot. Ik focus me in deze fotoshoots op het creëren van een complete serie, die – afgestemd op uw wensen – gebruikt kan worden op uw website, social media en in bedrijfsprofielen.

ARCHITECTUURFOTOGRAFIE: UW BEDRIJFSPAND, WINKEL OF RESTAURANT IN BEELD

Ik kan – door mijn expertise op het gebied van architectuurfotografie – ook uw bedrijfspand, winkel of restaurant in beeld brengen. Het spreekt voor zich dat sfeervolle beelden het verschil maken voor de horeca en de retail.

 

INTERIEURFOTOGRAFIE

Interieurfotografie is meer dan beelden van en woning. Met de juiste wijze van vastleggen van interieur of ruimte, kan je de gewenste sfeer overbrengen die je wil communiceren voor de ruimte. Dit kan van groot belang zijn voor marketing en presentatie doeleinden. Dit kan op sociale media, de website of print uitingen. Het kan zelfs mooi aan de muur.

Een interieur is statisch, dus de manier van fotograferen maakt een groot verschil in de sfeer en het gevoel dat gecommuniceerd gaat worden. Is de ruimte weids en goed belicht? Of is deze juist eerder klein en knus? De manier van fotograferen kan dus enorm uitmaken in dit gevoel. Ook de belichting en apparatuur spellen een rol.

Als vormgever en fotograaf weet ik precies hoe ik het beste uit een woning kan halen en weet ik hoe ik een sfeer in 2D over kan brengen. Of het gaat om mooie interieurbeelden van een woning, kantoor of Hotel. Maar ook natuurlijk een sfeerbeeld van een product in een ruimte, ik verzorg graag de foto’s naar je wens. Door de combinatie van mijn inzicht voor vorm en fotografie, weet ik een mooi beeld neer te zetten.

 

Timelapse-video

Evenementen kenmerken zich door een dynamiek, die soms lastig in een foto te vangen is. Ik bied daarom ook timelapse-video’s aan; een eenvoudige en dynamische manier om evenementen in beeld te brengen. Timelapse-video’s zijn overigens niet alleen geschikt voor het vastleggen van evenementen, maar ook een mooi alternatief voor een bedrijfsvideo. Ik combineer – indien gewenst – eventfotografie met het maken van een timelapse-video.

Meer weten over commerciële fotografie?

Neem contact opPrijzen
NL EN