Selecteer een pagina

Voor bedrijven

Fotografie voor bedrijven

Ik help bedrijven en ondernemers – vanuit mijn expertises – om goed in beeld te komen bij hun doelgroep. Als grafisch vormgever en fotograaf ben ik in staat om mijn fotografie perfect af te stemmen op de bestaande huisstijl en corporate identity.

Het belang van een professioneel zakelijk portret

Het belangrijkste kenmerk van een goed zakelijk portret is de balans tussen professionaliteit en persoonlijkheid. Ik werk daarom niet alleen in de studio, maar ook graag op locatie. Het is niet alleen efficiënter om zakelijke portretten op locatie te maken, het biedt ook context. Het verhaal dat het portret vertelt wordt krachtiger door slim gebruik van de locatie als achtergrond. Probeert u zich eens een zakelijk portret voor te stellen van een havenwerker met een witte achtergrond. Hoeveel krachtiger zou deze foto worden met de haven als achtergrond? Precies.

Zakelijke fotoshoot

Het werken op locatie biedt ook mogelijkheden voor een uitgebreide zakelijke fotoshoot. Ik focus me in deze fotoshoots op het creëren van een complete serie, die – afgestemd op uw wensen – gebruikt kan worden op uw website, social media en in bedrijfsprofielen.

Architectuurfotografie: uw bedrijfspand, winkel of restaurant in beeld

Ik kan – door mijn expertise op het gebied van architectuurfotografie [link naar ‘architectuur-fotografie’!] – ook uw bedrijfspand, winkel of restaurant in beeld brengen. Het spreekt voor zich dat sfeervolle beelden het verschil maken voor de horeca en de retail.

Fotografie voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten

Zakelijke evenementen worden om diverse redenen vastgelegd. Professionele foto’s van een netwerkbijeenkomst of kennissessie nodigen immers uit tot deelname. Ik heb in de eventfotografie ervaring opgedaan met het vastleggen van de meest uiteenlopende momenten en events.

Timelapse-video

Evenementen kenmerken zich door een dynamiek, die soms lastig in een foto te vangen is. Ik bied daarom ook timelapse-video’s aan; een eenvoudige en dynamische manier om evenementen in beeld te brengen. Timelapse-video’s zijn overigens niet alleen geschikt voor het vastleggen van evenementen, maar ook een mooi alternatief voor een bedrijfsvideo. Ik combineer – indien gewenst – eventfotografie met het maken van een timelapse-video.

Fotografie als decoratie

Ik verkoop mijn werk ook als decoratieve prints (verkrijgbaar op gallery dibond, dibond en aluminium). Het is natuurlijk ook mogelijk om – op basis van uw wensen – een foto te laten maken en deze op te leveren als luxe print. Ik maak mijn foto’s op een zeer hoge resolutie zodat mijn werk op groot formaat uitgevoerd kan worden.

Ik denk natuurlijk graag mee over de mogelijkheden en de beste oplossing. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Fotografie als decoratie. Fotografie aan de muur.

Een Vraag of Opmerking ?

Neem contact