Photowalks

Wat houdt een Photowalk in?

Je loopt met een gezellige groep mede-fotografen door de stad terwijl je de mooiste plekken fotografeert. Vind je het niet fijn om alleen door de stad te lopen met je apparatuur? Of vind je het simpelweg niet leuk? Dan is deelnemen aan een Photowalk ideaal! Tijdens de Photowalk krijg je ook nog handige tips en tricks van een professional. Je komt dus niet alleen thuis met mooie beelden, je gaat ook naar huis met meer kennis dan eerder.

Over Ons

Matthijs Bettman

Het fotograferen begon toen ik 10 jaar oud was. Ik gebruikte de camera van mijn ouders en die zagen de camera niet meer terug. Begonnen met film rolletjes, over naar digitaal en de camera nam ik overal mee naar toe. Ik fotografeerde alles.  Die camera ging alleen na een aantal jaar kapot. Helaas kwam hier toen geen nieuwe camera voor in de plaats.

Het duurde toen ook niet lang voordat ik mijn eigen camera in bezit had. Alleen toen moest ik natuurlijk nog gaan onderzoeken wat ik nu eigenlijk het liefste fotografeerde. Ik heb zo ongeveer alles gefotografeerd wat er te fotograferen valt. Sport wedstrijden, natuur, wildlife, dieren in dierentuinen, bloemen, paddenstoelen, steden, personen. Maar ik bleef elke keer weer terug komen bij landschappen.

Bart ROS

 Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

 

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden

Overzicht van onze Photowalks

Hieronder een overzicht van de Photowalks die we in de planning hebben. Momenteel zijn dat Deventer, Rotterdam en Speulderbos. Maar we werken hard aan nog meer leuke locaties voor fotografie en photowalks.  

Een Beeld genomen tijdens een van onze walks

Foto van Amsterdam genomen van de Amsterdam Lookout.

Impressie van onze photowalks