Workshop fotografie voor beginners

Leer de grondbeginselen van fotografie met de Workshop fotografie voor beginners in Deventer en omgeving Overijssel

Wil jij graag meer uit je camera halen en met plezier mooie foto's maken? Dan is de Workshop fotografie voor beginners in Deventer en omgeving Overijssel iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je de grondbeginselen van fotografie, zodat je zelfverzekerd mooie foto's kunt maken.

 

Blauwuur foto van Deventer met de lebuinus toren

 

We starten de workshop met het behandelen van de theoretische aspecten van fotografie, zoals diafragma, sluitertijd en scherptediepte. Hiervoor gebruiken we een syllabus en er is genoeg ruimte om vragen te stellen en discussies te voeren. Na de theorie gaan we samen op pad om mooie locaties in Deventer en omgeving Overijssel op te zoeken om te fotograferen en de theorie in de praktijk te brengen. Hierbij is er uiteraard begeleiding en feedback van de professionele fotograaf die de workshop geeft.

Tijdens de workshop is er ook genoeg ruimte om de bediening van jouw eigen camera te leren kennen. De workshop is geschikt voor maximaal 6 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding is.

Aan het einde van de workshop krijg je enkele opdrachten mee naar huis om verder te oefenen en jouw fotografische vaardigheden te verbeteren. Je kunt de resultaten van deze opdrachten ook ter beoordeling mailen.

Kortom, de Workshop fotografie voor beginners in Deventer en omgeving Overijssel is een praktische en leerzame manier om te leren fotograferen. Samen gaan we fotograferen aan de IJssel en mooie locaties opzoeken terwijl we de theorie en praktijk behandelen.

foto van de muntoren in Deventer

Over de Fotografie Workshop voor Beginners in Deventer

  1. De workshop is geschikt voor beginners die graag willen leren fotograferen en hun vaardigheden willen verbeteren.
  2. De workshop wordt gegeven in Deventer en omgeving Overijssel, wat zorgt voor mooie locaties om te fotograferen en te leren.
  3. De workshop is kleinschalig en persoonlijk, en wordt meestal 1 op 1 gegeven. Dit zorgt voor voldoende individuele begeleiding en aandacht.
  4. Naast de theoretische aspecten van fotografie wordt er ook veel aandacht besteed aan de praktijk, zodat deelnemers direct aan de slag kunnen met het maken van mooie foto's.
  5. Aan het einde van de workshop krijgen deelnemers enkele opdrachten mee naar huis, zodat ze verder kunnen oefenen en hun fotografische vaardigheden kunnen verbeteren. Ook is er de mogelijkheid om de resultaten van deze opdrachten ter beoordeling te mailen.