Vastgoedfotografie

Als u een woning of bedrijfspand te koop zet, wilt u dat uw advertentie zoveel mogelijk wordt bekeken. Vastgoedfotografie is daarom een onmisbaar onderdeel van de fotografie geworden. Grijp de aandacht met een uitstekende ‘hoofdfoto’. Dit is de eerste foto van de woning en deze bepaalt in hoge mate of een potentiële koper uw pagina opent. 

Vastgoedfotografie


Maak een goede indruk met kwalitatief goede vastgoed en interieur foto's

Vastgoedfotografie van hoge kwaliteit zorgt voor een snellere verkoop van het object, dit is uit onderzoek gebleken. Vastgoedfotografie is het professioneel fotograferen van vastgoed objecten. Het fotograferen van interieurs & exterieur van bedrijfspanden en woningen is 1 van mijn specialiteiten. Hierbij ligt de kracht in het optimaal weergeven van de functionaliteit van een gebouw en de van de omgeving.

vastgoedfotografie voor Makelaars

Aandacht voor het interieur

Op locatie begin ik natuurlijk niet meteen te fotograferen. Het is zaak dat het interieur en het object eerst goed wordt bekeken voor de we beginnen aan de fotografie. Soms kan dit ook worden gedaan met een bezoekje vooraf of met beelden die al een goede indictie gegeven.  Ik fotografeer meestal  alleen de representatieve ruimten. En ik  zorgen voor veel licht, dus verlichting aan en zonwering open. Nadat de compositie is bepaald, vragen ik waar nodig of er hier of daar nog wat kan worden opgeruimd en natuurlijk help ik een handje mee. Ik zet storende objecten als vuilnisbakken, verdroogde planten, jassen of tassen, buiten beeld. Dan maak ik een aantal opnamen met verschillende belichtingen (HDR techniek) deze techniek zorgt ervoor dat zowel de lichte als de donkere delen goed worden weergegeven in het eindresultaat.

Vastgoedfoto

 

 

Nabewerking van vastgoedfotografie

De vastgoedfoto's en de interieurfoto’s worden handmatig geoptimaliseerd en geretoucheerd. Uit de HDR beelden is op deze manier het maximale te halen voor een goede representatie van de woning en het interieur.  Hierdoor is optimale kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt een consistente serie foto’s van het bedrijfspand of de woning. Het is gebruikelijk dat ik de beelden al binnen 2 werkdagen heb afgeleverd. Maar zeker nog in de week van de shoot zelf. Ik lever ze dan aan via Googledrive. 

 

interieurfotografie

Wat kost vastgoedfotografie?

De vastgoedfotografie prijs is opgebouwd via een duidelijke constructie. Kijk hiervoor ook op mijn prijzen pagina. Ik reken 380 euro voor een dagdeel fotografie op locatie. Als er veel uren in de nabewerking komen te zitten (sommige objecten hebben extra liefde nodig) dan zal ik dit van tevoren aangeven. Hier reken ik dan 15 euro per opgeleverd beeld extra. Meestal is dit echter niet nodig. 


Wat je kan verwachten van mij als vastgoedfotograaf?

Van mij als vastgoedfotograaf kan je verwachten dat ik mij inzet dat de woning, bedrijfspand en het interieur maximaal uit de beelden komt. Ook zal ik duidelijk overleggen als er nog extra werkzaamheden nodig zijn of als er onmiddellijk moet worden opgeruimd. Ook geef ik na het bekijken van de woning of bedrijfspand een duidelijke indicatie van het minimaal aantal foto’s die de shoot op locatie gaat opleveren. 


Vastgoedfotografie voor Makelaars. 

Vastgoedfotografie is natuurlijk ook uitermate geschikt voor Makelaars en op Funda. Ben je voor je makelaardij op zoek naar mooie vastgoedfotografie? Neem dat vooral even contact met mij op.