Stockfotos

foto van Deventer met reflectie genomen door Bart Ros

WAT IS EEN STOCKBEELD?

Stockbeelden zijn bestaande beelden die worden vrijgegeven voor allerlei doeleinden. Tijdschriften, websites en boekenmakers kunnen die stockbeelden gratis of tegen een relatief kleine vergoeding in hun publicaties opnemen. Het bespaart tijd en moeite, maar is ook een nuttige oplossing als bijvoorbeeld het onderwerp van een artikel zich niet voor maatwerk leent of als de betrokkenen niet op de foto willen. Stockbeelden kunnen voor veel verschillende doeleinden ingezet worden, van reclame, websites, sociale media maar ook voor een magazine of een billboard. 

 

Ik heb op verschillende platformen Stockbeelden staan. Waar onder de meest bekende natuurlijk is shutterstock. Wil je weten welke van mijn beelden als stockbeelden ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld kantoor aankleding of voor een reclame campagne? Dan denk ik graag met je mee. Neem hiervoor even contact met mij op. 

 

logo van Shutterstock

WAAROM MIJN STOCKBEELDEN GEBRUIKEN?

Stockfotografie, beelden en foto’s kunnen snel worden gebruikt en je kan altijd de licentie weer ergens anders voor inzetten. Daarnaast is er tussen Stockbeelden een grote keuze en diversiteit. Mijn stockbeelden zijn echter onderscheidend dat het unieke en persoonlijke beelden zijn van verschillende locaties. Deze lijst is altijd groeiende. Soms is het daarom makkelijk mij er ook even een mail over te sturen. 

shutterstock profiel van Bart Ros Fotografie