Stadsfotograaf Deventer

Mijn naam is Bart Ros en ik ben de Stadsfotograaf van Deventer.

Foto van Bart Ros met camera

Als architectuurfotograaf en stadsfotograaf ben ik gefascineerd door het stedelijke landschap en de manier waarop dit zich ontwikkelt. Ik geloof dat stadsfotografie een belangrijke rol kan spelen in het vastleggen en presenteren van de identiteit van een stad, en ik voel me vereerd om deze rol te mogen vervullen in Deventer.

 stadsfotograaf van deventer

Stadsfotografie in Deventer

Als stadsfotograaf van Deventer heb ik de taak om de stad en haar inwoners op een bijzondere manier vast te leggen. Deventer heeft zoveel te bieden, van de historische gebouwen en straatjes tot aan de moderne architectuur van de nieuwe wijken en gebouwen. Ik vind het belangrijk om deze elementen samen te brengen en te laten zien hoe ze bijdragen aan de identiteit van Deventer. Ik fotografeer niet alleen de bekende plekken en bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende straten en mensen die de stad maken tot wat het is.

 foto van deventer

Deventer als inspiratiebron

Deventer is een stad die me blijft inspireren. De geschiedenis en cultuur van Deventer zijn rijk en gevarieerd en ik voel me bevoorrecht om deze te mogen vastleggen. Maar Deventer is ook een stad in beweging, met nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Als stadsfotograaf wil ik deze ontwikkelingen vastleggen en laten zien hoe Deventer zich aanpast aan de veranderende tijden.

 foto van deventer in het oranje

Ambassadeur van Deventer

Als Stadsfotograaf van Deventer ben ik ook een ambassadeur van de stad. Ik heb de verantwoordelijkheid om Deventer op een positieve manier te presenteren aan de rest van de wereld. Ik hoop dat mijn werk mensen zal inspireren om Deventer te bezoeken, te ontdekken en te ervaren. Maar ik wil ook laten zien dat Deventer meer is dan alleen de mooie plaatjes. Ik wil aandacht besteden aan de uitdagingen en problemen waar Deventer mee te maken heeft en laten zien hoe de stad hiermee omgaat. Zo kan ik als stadsfotograaf bijdragen aan een compleet beeld van Deventer, als een stad met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

 

impressie van de Fotowalk in Deventer

zo kom je in contact met mij

Email: info@bartros.nl - Telefoon: 06-41914141 - Mijn instagram: @bartrosfotografie - Facebook pagina: Bart Ros Fotografie