Stadsfotograaf van Deventer

Foto van Bart Ros Stadsfotograaf van Deventer

Ik ben Bart Ros, de Stadsfotograaf van Deventer. Ik ben een gepassioneerde fotograaf die zich inzet om de stad en haar inwoners op een bijzondere manier vast te leggen.
De drakenbrug in Deventer. Het mooiste park van Nederland

Stadsfotografie in Deventer

Als stadsfotograaf van Deventer heb ik de taak om de stad en haar inwoners op een bijzondere manier vast te leggen. Deventer heeft veel te bieden, van de historische gebouwen en straatjes tot aan de moderne architectuur van de nieuwe wijken en gebouwen. Ik vind het belangrijk om deze elementen samen te brengen en te laten zien hoe ze bijdragen aan de identiteit van Deventer. Ik fotografeer niet alleen de bekende plekken en bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende straten en mensen die de stad maken tot wat het is.

MEER WETEN? - Neem contact op met mij

Het aangezicht van Deventer in de avond met een mooie zon

Deventer als inspiratiebron

Deventer is een stad die me blijft inspireren. De geschiedenis en cultuur van Deventer zijn rijk en gevarieerd en ik voel me bevoorrecht om deze te mogen vastleggen. Maar Deventer is ook een stad in beweging, met nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Als stadsfotograaf wil ik deze ontwikkelingen vastleggen en laten zien hoe Deventer zich aanpast aan de veranderende tijden.

De lebuinustoren in het blauwe uur met de IJssel op de voorgrond in Deventer

Ambassadeur van Deventer

Als Stadsfotograaf van Deventer ben ik ook een ambassadeur van de stad. Ik heb de verantwoordelijkheid om Deventer op een positieve manier te presenteren aan de rest van de wereld. Ik hoop dat mijn werk mensen zal inspireren om Deventer te bezoeken, te ontdekken en te ervaren. Maar ik wil ook laten zien dat Deventer meer is dan alleen de mooie plaatjes. Ik wil aandacht besteden aan de uitdagingen en problemen waar Deventer mee te maken heeft en laten zien hoe de stad hiermee omgaat. Zo kan ik als stadsfotograaf bijdragen aan een compleet beeld van Deventer, als een stad met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Deventer in he gouden uurtje met de IJssel op de voorgrond in de avond.

HALLO. MIJN NAAM IS BART ROS EN IK BEN ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF

Mijn naam is Bart Ros Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

 Interieurfotografie van het Peninckshuis in Deventer

INZETBAARHEID

Doordat ik een mobiele studio heb, is het mogelijk om overal foto’s te maken. Vanuit Deventer ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Deventer ben ik ook werkzaam in Enschede en Borne, maar ook in Delden en Haaksbergen en Zwolle.

Ik ben inzetbaar voor oa:

  • Stadsfotografie
  • Plaats gebondenfotografie
  • Architectuurfotografie
  • Evenement fotografie / Event fotografie
  • Interieurfotografie

Zo kom je in contact met mij

Email: info@bartros.nl - Telefoon: 06-41914141 - Mijn instagram: @bartrosfotografie - Facebook pagina: Bart Ros Fotografie