Portretfotografie

Wil je graag een portretfotograaf in Deventer inhuren voor een spontane foto? Of juist voor het zakelijke werk? Dat kan. Een foto is een blijvende herinnering van een mooi moment. Een portretfoto van jezelf, je familie of je vrienden is een bijzonder cadeau voor dierbaren. Deventer is dan ook de perfecte locatie voor een fotoshoot. De kenmerkende gebouwen, de mooiste binnenstad en de gezellige sfeer leveren een bijdrage aan jouw portretfoto. Woon je niet in Deventer? Geen probleem. Mooie portretfoto's kunnen we samen overal maken.


Eventsfotografie en evenementen fotografie Deventer

Zakelijk portret

Een goede foto nodig voor LinkedIn, je website of  misschien wel voor de cover van je volgende boek? Gaan we doen.  Samen gaan we ontdekken wat je graag wilt en wat er bij jou past. Meestal met een lekkere kop koffie. Formeel of toch liever iets los? De formaten die ik oplever zullen zowel voor de website als voor drukwerk worden opgemaakt. Je kan er dus alle kanten mee op. 

Mijn proces? Normaliter komen we op 5-6 mooie beelden uit een serie. Deze zal ik uitwerken voor je. Maar je krijgt natuurlijk ook nog de keuze uit de rest van de beelden. Ook hier zal ik er een aantal voor je helemaal uitwerken en opleveren. Dan kan je kiezen en zo nodig ook nog eens wisselen op LinkedIn. Wel zo leuk.

zakelijke fotoshoot
zakelijk portret
zakelijke portretfotografie

Familieportret

Een leuk portret maken van je familie? Geweldig toch? Om  te krijgen, maar ook om te geven.  Als fotograaf van familieportretten ga ik met je gezin, je partner, je huisdier (dieren fotografeer ik ook graag) of je ouders naar buiten. Veel leuker dan een ongemakkelijke studiosituatie én meer mogelijkheden voor expressie en creatie. Samen bedenken we een plek waar je graag komt, waar je een herinnering aan hebt of die er gewoon waanzinnig uit ziet. De IJssel en de grote kerk doen het altijd goed tijdens de zonsondergang. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties. Foto van Ryou Ros Familieportret Portretfotografie

Events en evenementen

Je kan mij natuurlijk ook inzetten voor evenementen. Hier moeten natuurlijk ook mooie verslagen van komen. Dit doe ik op dezelfde manier als de portretfotografie. Eerst een prettig overleg. Hier zal wat meer maatwerk moeten worden overlegt omdat weinig controle is op een evenement natuurlijk. Samen komen we er vast uit. 

Voordelen die ik je bied als portretfotograaf

  • Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jouw wensen. 
  • Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotografie. Voor een natuurlijk resultaat. 
  • Je ontvangt een afgesproken hoeveelheid foto’s in hoge resolutie bestanden die zo vaak kunt laten afdrukken als je wilt.
  • In de nabewerking komen foto's altijd helemaal tot leven. Dat zit wel goed dus.

Vragen? Neem contact met mij op.