Fotograaf Overijssel

Bent u op zoek naar een fotograaf om de mooiste plekjes in Overijssel vast te leggen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een gepassioneerde fotograaf met een passie voor het vastleggen van de schoonheid van de natuur en de architectuur

Als Stads, architectuur en landschap fotograaf ben ik inzetbaar in de hele regio Overijssel. Daarnaast ben ik natuurlijk inzetbaar voor Interieurfotografie en evenementen. Mijn uitrusting is compact en veelzijdig en voor veel doeleinden inzetbaar. Ik ben ook bekend met meerdere steden in de regio.

Zo heb ik voor Zwolle al bezig met een boek over de mooie locaties van de stad en heb ik een kalender serie met beelden uit de regio. Overijssel is namelijk voorzien van prachtige natuurgebieden en intrigerende steden.

MEER WETEN? - Neem contact op met mij

Foto van Zwolle en het Centraal NS station van Zwolle

FOTOGRAAF OVERIJSSEL

Doordat ik een mobiele studio heb, ben ik is het mogelijk om overal foto’s te maken als fotograaf in Overijssel. Vanuit Deventer ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Deventer ben ik ook werkzaam in Zwolle, maar ook in Enschede, Hengelo en Zwolle.

  Foto van de Spoorbrug in Deventer met bankje tijdens de zonsondergang

  Overijssel: een veelzijdige provincie

  Overijssel is een provincie in Oost-Nederland, gelegen aan de IJssel. De provincie heeft een oppervlakte van 3.421 km² en telt ongeveer 1,2 miljoen inwoners. Overijssel is een veelzijdige provincie met een rijke geschiedenis, cultuur en natuur.

  Historie

  Overijssel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. De provincie was in de Romeinse tijd een belangrijk handelscentrum. In de Middeleeuwen was Overijssel een belangrijke Hanzestad.

  Cultuur

  Overijssel heeft een rijke culturele traditie. De provincie heeft een aantal musea, theaters en andere culturele instellingen. Overijssel is ook bekend om zijn muziekfestivals, zoals het Oerol Festival en het Zwarte Cross Festival.

  Het mooie park van Deventer in de herfst

  Natuur

  Overijssel heeft een prachtige natuur. De provincie is onder andere bekend om zijn IJsselvallei, de Sallandse Heuvelrug en de Weerribben. In Overijssel zijn veel wandel- en fietsroutes te vinden.

  Bezienswaardigheden van Overijssel

  Overijssel heeft een aantal bezienswaardigheden, waaronder:

  • De Hanzesteden Zwolle, Kampen, Deventer, Hasselt, Ommen en Oldenzaal
  • De Sallandse Heuvelrug
  • De Weerribben
  • De IJsselvallei
  • Het Nationaal Park Dwingelderveld
  • Het Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
  • Het Openluchtmuseum Ellert en Brammert
  • Het Stedelijk Museum Deventer
  • Het Rijksmuseum Twenthe
  • Het Natuurmuseum Holterberg

  Een van de mooie straten van de Hanze stad Deventer

  Professioneel fotograaf Overijssel 

  Bent u op zoek naar een fotograaf om de mooiste plekjes in Overijssel vast te leggen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een gepassioneerde fotograaf met een passie voor het vastleggen van de schoonheid van de natuur en de architectuur.

  Ik ben inzetbaar voor een breed scala aan opdrachten, waaronder:

  • Evenementenfotografie: Ik leg uw evenement vast, van bruiloften tot bedrijfsevenementen.
  • Interieurfotografie: Ik maak mooie foto's van uw woning, bedrijf of andere binnenruimte.
  • Landschapsfotografie: Ik geniet van het vastleggen van de schoonheid van de natuur, van de uitgestrekte polders tot de glooiende heuvels van Twente.
  • Architectuurfotografie: Ik heb een scherp oog voor detail en weet de schoonheid van architectuur op een unieke manier vast te leggen.
  Interieurfoto Deventer

  Ik ben een ervaren fotograaf met een passie voor het vastleggen van de schoonheid van Overijssel. Ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat ze de perfecte foto's krijgen.

   

  Foto van Deventer en de welle vanaf de WIlhelminabrug tijdens de blauwe uur

  HALLO. MIJN NAAM IS BART ROS EN IK BEN ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF

  Mijn naam is Bart Ros Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

  Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

  Zo kom je in contact met mij

  Email: info@bartros.nl - Telefoon: 06-41914141 - Mijn instagram: @bartrosfotografie - Facebook pagina: Bart Ros Fotografie