Fotograaf Deventer

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Ik ben dan ook regelmatig in de omgeving te vinden om mijn collectie prints uit te breiden. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de ‘kalender van Deventer’  met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving.

Deventer aangezicht en foto van Deventer pontje en de IJssel

IEDERE WEEK WEER NIEUWE UNIEKE FOTO’S VAN DEVENTER

Het fotograferen van Deventer doe ik al jaren. Ik heb dan ook een redelijke collectie van Foto’s van Deventer opgebouwd. Mijn passie is dan ook het maken van unieke beelden van steden, gebouwen en landschappen. Deventer hoort op alle vlakken in dit lijst. De stadsaanzichten genomen van de rivier de IJssel. De mooie straatjes zoals de Walstraat en de Bergpoortstraat. Maar alle leuke evenementen of gewoon aan het stadstrand. En laten ik de Wilhelminabrug, Lebuïnus en de Bergkerk niet vergeten. 

Deze beelden zet ik in voor verschillende fotografie producten zoals kalenders, boeken, magazines en als ook Stockbeelden.Ze zijn natuurlijk ook ze prima te gebruiken voor sociale media en marketing uitingen. 

De lebuinustoren met donkere wolken tussen 2 gebouwen in Deventer

HALLO. MIJN NAAM IS BART ROS EN IK BEN ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF

Mijn naam is Bart Ros Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

 

INZETBAARHEID

Doordat ik een mobiele studio heb, is het mogelijk om overal foto’s te maken. Vanuit Deventer ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Deventer ben ik ook werkzaam in Enschede en Borne, maar ook in Delden en Haaksbergen en Zwolle.

Ik ben inzetbaar voor oa:

  • Stadsfotografie
  • Plaats gebondenfotografie
  • Architectuurfotografie
  • Evenement fotografie / Event fotografie
  • Interieurfotografie

 

Foto van Hotel Finch in Deventer in de sneeuw