Fotograaf Deventer

Als fotograaf ben ik gevestigd in Deventer, een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Ik ben dan ook regelmatig in de omgeving te vinden om mijn collectie prints uit te breiden. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de ‘kalender van Deventer’ met 13 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. 

De mooie straten van Deventer

Deventer door de ogen van een fotograaf

Ik fotografeer Deventer al jaren en heb dan ook een redelijke collectie van foto’s van Deventer opgebouwd. Mijn passie is het maken van unieke beelden van steden, gebouwen en landschappen. Deventer hoort op alle vlakken in dit lijst.

De stadsaanzichten genomen van de rivier de IJssel zijn adembenemend. De majestueuze rivier vormt een prachtige achtergrond voor de historische gebouwen van de stad. De pittoreske straatjes zoals de Walstraat en de Bergpoortstraat ademen geschiedenis en karakter uit. Ze vormen een rijke bron van inspiratie voor fotografen. Evenementen in de stad, of gewoon ontspannen aan het stadsstrand, geven je de gelegenheid om de levendige energie van Deventer vast te leggen.

MEER WETEN? - Neem contact op met mij

 Interieur fotografie in Deventer

FOTO’S VAN DEVENTER

Het fotograferen van Deventer doe ik al jaren. Ik heb dan ook een redelijke collectie van Foto’s van Deventer opgebouwd. Mijn passie is dan ook het maken van unieke beelden van steden, gebouwen en landschappen. Deventer hoort op alle vlakken in dit lijst. De stadsaanzichten genomen van de rivier de IJssel. De mooie straatjes zoals de Walstraat en de Bergpoortstraat. Maar alle leuke evenementen of gewoon aan het stadsstrand. En laat ik de Wilhelminabrug, Lebuïnus en de Bergkerk niet vergeten.

Het mooie aangezicht van Deventer en de IJssel in de avond

AMBASSADEUR VAN DEVENTER

Als Stadsfotograaf van Deventer ben ik ook een ambassadeur van de stad. Ik heb de verantwoordelijkheid om Deventer op een positieve manier te presenteren aan de rest van de wereld. Ik hoop dat mijn werk mensen zal inspireren om Deventer te bezoeken, te ontdekken en te ervaren. Maar ik wil ook laten zien dat Deventer meer is dan alleen de mooie plaatjes. Ik wil aandacht besteden aan de uitdagingen en problemen waar Deventer mee te maken heeft en laten zien hoe de stad hiermee omgaat. Zo kan ik als stadsfotograaf bijdragen aan een compleet beeld van Deventer, als een stad met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Blauwuur foto van Deventer met de lebuinus toren

Deventer, een schat aan inspiratie

Deventer biedt inderdaad een schat aan mogelijkheden voor boeiende foto's. Ik ben trots op mijn werk en ik hoop dat mijn foto's anderen zullen inspireren om Deventer te bezoeken en te fotograferen.

Bart Ros

HALLO. MIJN NAAM IS BART ROS EN IK BEN ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF

Mijn naam is Bart Ros Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.

 

Kleurrijke fotografie van Deventer

INZETBAARHEID

Doordat ik een mobiele studio heb, is het mogelijk om overal foto’s te maken. Vanuit Deventer ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Deventer ben ik ook werkzaam in Enschede en Borne, maar ook in Delden en Haaksbergen en Zwolle.

Ik ben inzetbaar voor oa:

  • Stadsfotografie
  • Plaats gebondenfotografie
  • Architectuurfotografie
  • Evenement fotografie / Event fotografie
  • Interieurfotografie

    Zo kom je in contact met mij

    Email: info@bartros.nl - Telefoon: 06-41914141 - Mijn instagram: @bartrosfotografie - Facebook pagina: Bart Ros Fotografie