Etsy

Foto van Apeldoorn op Etsy van Bart Ros fotografie

Wat is Etsy?

Etsy verbindt mensen die op zoek zijn naar unieke goederen met onafhankelijke verkopers over de hele wereld. Wanneer je winkelt op Etsy.com, kun je kiezen uit miljoenen handgemaakte, vintage en ambachtelijke artikelen die zijn gemaakt en samengesteld door miljoenen onafhankelijke verkopers.

Wie zijn Etsy-verkopers?

Elk item op Etsy wordt vermeld en verkocht door een verkoper die handgemaakte items maakt of vintage of ambachtelijke artikelen samenstelt. Er is geen Etsy-magazijn. Wanneer je winkelt op Etsy, steun je rechtstreeks onafhankelijke verkopers die hun eigen bestellingen en voorraad beheren.

Hoe winkel ik op Etsy?

Winkelen op Etsy werkt hetzelfde als waar dan ook online. Je koopt je items echter niet bij Etsy, het bedrijf. In plaats daarvan koopt u rechtstreeks bij onafhankelijke verkopers.

Bart Ros Fotografie op Etsy

Afgelopen jaar heb ik voor Bart Ros Fotografie ook een Etsy shop aangemaakt. Dit om nog meer unieke prints en producten te kunnen aanbieden aan een nog groter publiek. Het is dan ook mijn verwachting dat er nog meer mensen van mooie fotografie aan de muur of op hun werkplek kunnen genieten. Wat goede fotografie natuurlijk verdiend. Volg de link voor mijn Esty winkel. Alle orders worden door mij zelf verwerkt en geleverd. 

Bart Ros fotografie op Etsy