Over Bart Ros

Biografie en meer nuttige informatie

OVER BART ROS

Ik ben fotograaf en Multimedia engineer.

Mijn naam is Bart Ros en van origine ben ik een Multimedia engineer en vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op Fotografie.Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen, verven en het uit elkaar halen van Radio’s, tv’s en oude Camera’s. Deze zowel technisch als vormtechnische interesses heb ik in mijn professionele leven weten te combineren, als eerste met het ontwikkelen van website en grafische vormgeving en later ook door middel van mijn passie voor Fotografie. Fotografie stelt me in staat de wereld vast te leggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passie is landschapsfotografie en macrofotografie.  En als ondersteunende diensten ook Profielfotografie en Portretfotografie. Meer impressies van mijn werk zijn te vinden op de portfolio pagina en op instagram.

Werk met mij

Landschapsfotografie gebeurt altijd op locatie, dat staat natuurlijk vast. Portret fotografie kan gebeuren in eigen studio omgeving of op locatie. Mijn doel flexible inzetbaar te zijn, hier is ook rekening mee gehouden in de keuze van mijn uitrusting.

Zelf ben ik gevestigd in Deventer, een stad die mooie moderne en klassieke locaties heeft met veel vrije natuur.

Fotografie is een vrij medium, daarom is het mijn streven om niet alleen maar gebonden te zijn aan een studio locatie. Reizen is daarom geen probleem. Wellicht komt een project nog beter tot zijn recht op de jou uitgekozen locatie 🙂

Uitrusting

Gezien het feit dat mijn diensten breed zijn opgesteld is ook mijn uitrusting hier op voorbereid. Voor locatie werk en persoonlijk werk heb ik een lichtere systeem camera en voor studio werk en Landschaps/stockfotografie een fullframe camera. 

Daarnaast heb ik een Studio Belichtingsset die zowel in de studio als ook op locatie (draagbaar) goed inzetbaar is en verscheidene Strobe lichten. In overleg kan ik altijd echte uitrusting huren voor nog specifiekere mogelijkheden (drones wellicht ?)

Een vraag ? Een opmerking ? Of gewoon een Kopje koffie ?

 

Neem gerust contact met mij op.