Selecteer een pagina

maak een afspraak

neem contact op
Over Bart Ros en bart Ros fotografie

Over Bart Ros

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites [link naar Kanso?], grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn landschapsfotografie en macrofotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints  uit te breiden.

“Ik heb aandacht voor detail, zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen.”

 

WERK MET MIJ

Ik ben gevestigd in Deventer, een stad met mooie moderne en klassieke locaties, omgeven door de vrije natuur.

Landschapsfotografie is natuurlijk gebonden aan een locatie. Portretfotografie kan zowel in mijn eigen studio als op locatie. Fotografie is een vrij medium. Ik wil daarom niet volledig gebonden zijn aan een studiolocatie, maar – in overleg – bewust kiezen voor de locatie die het beste werkt.

 

de Deventer Kalender voor 2018
Bart Ros fotografie fotografische uiterusting

UITRUSTING

Ik ben als fotograaf breed inzetbaar, dus mijn uitrusting is minstens even divers. Ik beschik naast diverse camera’s en lenzen over een draagbare studiobelichtingsset en verschillende strobe-lichten.

Ik kan – in overleg – altijd meer specifieke apparatuur, zoals bijvoorbeeld drones, inhuren voor het uitvoeren van een project.