Nieuwe foto serie: Kleurrijke composities.

Kleurrijke foto’s van Deventer

Menselijk als ik ben, laat ik mij wel eens leiden door de ideeën en gedachten van andere. Zo ook de afgelopen periode weer. Na een serie strategisch geplaatste opmerkingen in Intergoogleweb kruipruimtes (je kent ze wel) over mijn beelden, die meestal kleurrijk tot het expressionistische af zijn, heb ik mij laten verleiden tot het produceren van beelden die ik me normaal niet echt eigen maak.

Gezocht heb ik naar pastel tinten, en ik heb zelfs een serie met in het zwart wit gemaakt. Een leuke afwisseling, en zeker nog leuker om te doen natuurlijk. En de resultaten mogen er best zijn volgens mij. Maar toch had ik beter moeten luisteren naar Oscar Wilde die dan ook terecht zei: “Be yourself; everyone else is already taken.” Wees je zelf, alle anderen zijn al bezet. Een goed advies waar ik zeker wat vaker naar moet en zal gaan luisteren.

Waarom vertel ik dit? Om zielig te klinken? Nee zeker niet. Ik zeg dit, omdat ik weer helemaal terug ben. Terug bij het maken van beelden zoals ik ze graag zie. Beelden voor mijn eigen plezier en niet voor de internet trolls onder mijn mede-fotografen. Mijn advies dan ook: blijf je zelf. En zijn bewerkte foto’s niet je ding. Ga je nog even lekker een blokje om.

En voor personen die er toch een like en een positief of positief kritisch bericht achter laat. Dank je. Dank je dat je me eerlijk houd en bedankt dat je mijn beelden waardeert.

Zoals aangegeven mijn beelden uit de serie Kleurrijke composities deel 1

Kijk op de mijn pagina met beelden van Deventer voor meer foto’s van Deventer. En volg me op Instagram voor de nieuwste foto’s van Deventer. 
%d bloggers liken dit: