E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

None

Photowalks

WAT HOUDT EEN PHOTOWALK IN?

Je loopt met een gezellige groep mede-fotografen door de stad terwijl je de mooiste plekken fotografeert. Vind je het niet fijn om alleen door de stad te lopen met je apparatuur? Of vind je het simpelweg niet leuk? Dan is deelnemen aan een Photowalk ideaal! Tijdens de Photowalk krijg je ook nog handige tips en tricks van een professional. Je komt dus niet alleen thuis met mooie beelden, je gaat ook naar huis met meer kennis dan eerder.

BART ROS

MATTHIJS BETTMAN


Het fotograferen begon toen ik 10 jaar oud was. Ik gebruikte de camera van mijn ouders en die zagen de camera niet meer terug. Begonnen met film rolletjes, over naar digitaal en de camera nam ik overal mee naar toe. Ik fotografeerde alles.  Die camera ging alleen na een aantal jaar kapot. Helaas kwam hier toen geen nieuwe camera voor in de plaats.

Het duurde toen ook niet lang voordat ik mijn eigen camera in bezit had. Alleen toen moest ik natuurlijk nog gaan onderzoeken wat ik nu eigenlijk het liefste fotografeerde. Ik heb zo ongeveer alles gefotografeerd wat er te fotograferen valt. Sport wedstrijden, natuur, wildlife, dieren in dierentuinen, bloemen, paddenstoelen, steden, personen. Maar ik bleef elke keer weer terug komen bij landschappen.