E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

None

Phototours

Er is niets leukers dan samen fotograferen. En er is niets leukers dan nieuwe locaties ontdekken en zo je fotografie versterken. Wat als je deze 2 dingen nou zou kunnen combineren? Dat kan. Namelijk met een van mijn Phototours.

Wat houd een Phototour in?

foto van Berg FujiKort gezegd gaan we samen op reis. Tijdens de Phototour wordt zoveel mogelijk uit je handen genomen zodat we ons kunnen concentreren op de locaties en de fotografie. Daar zijn we toch voor onderweg. Dit wordt gedaan door een officiële tourgids en reisleiding. Deze kent de bestemming. Hier onder een selectie met een aantal Photowalks die al helemaal zijn uitgewerkt voor maximaal fotografie plezier.

Phototour: Rondreis door Japan 2023

Tijdens onze fototour in Japan konden we ons laten inspireren door de mystieke sfeer en het prachtige licht van de “rijzende zon”. We hebben de magische geisha's in Kyoto gefotografeerd, de futuristische architectuur van Tokyo vastgelegd en de betoverende kersenbloesems in bloei gezien. Japan heeft ons als fotografen geïnspireerd om ons creatieve potentieel te vergroten. Het fotograferen van de mooie tempels, tuinen, kastelen en landschappen heeft ons doen realiseren hoeveel schoonheid Japan te bieden heeft. Het was een onvergetelijke ervaring die ons een diepere waardering heeft gegeven voor de kunst van de fotografie en de unieke schoonheid van Japan.

Ga jij mee naar Japan? Meld je dan aan voor de Phototour Japan 2023