E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Tarieven

Alle informatie voor mijn fotografie prijzen op een rijtje


blogblauweuur-1.original
Amsterdam cityscape van A'dam tower
DSC06060-Edit_1024x1024@2x
_DSF8770-Edit
DSC01952-Edit-Edit-Edit
Koppelpoort van Amersfoort met blauwe lucht


Tarieven professionele fotograaf in Deventer en omstreken.

Als professionele fotograaf in Deventer en omstreken, kan ik u een indicatie geven van de tarieven voor mijn fotografiediensten. Ik hecht een grote waarde aan transparante en inzichtelijke offertes, zodat u altijd een duidelijk beeld heeft van de prijs voor mijn diensten.

De tarieven voor fotografie zijn gebaseerd op een inschatting van het aantal uren dat nodig is voor de opdracht. Hierbij houden we rekening met de voorbereiding, productie, nabewerking en eventuele publicatiekosten. Deze uren worden per opdracht gespecificeerd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Natuurlijk richt ik me er op onder de offerte prijs te blijven en in ieder geval er niet buiten.

Als je interesse hebt in mijn fotografiediensten in Deventer, Overijssel en omstreken, kun je me altijd een berichtje sturen voor een specifieke prijsopgave. De bedragen die ik hanteer zijn exclusief BTW, maar je kunt erop vertrouwen dat je bij Bart Ros Fotografie altijd topkwaliteit en ervaring krijgt voor een eerlijke prijs. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen iets moois creëren!

Neem contact op voor vragen over Tarieven.


fotografie in de studio of locatie
fotografie in de studio of locatie
fotografie in de studio of locatie

UITLEG OVER MIJN UURLOON

Als je op zoek bent naar een topfotograaf in Deventer, dan ben je bij Bart Ros Fotografie aan het juiste adres! Mijn uurtarief voor fotografie is €100 per uur en voor overleg en communicatie reken ik €75 per uur. Voor de nabewerking vraag ik ook €75.

Het liefst reken ik per beeld af, inclusief nabewerking, maar wel met een minimum afname van 5-10 foto's per project. De kosten hiervoor zijn 25 euro per beeld.

Afhankelijk van de opdracht reken ik per dagdeel (4 uur) of dag (8 uur). Een dagdeel kost €400 en een hele dag €800. Dit is exclusief nabewerking en oplevering. Daarom is kiezen voor prijs per beeld in de meeste gevallen beter inzichtelijk en goedkoper. Zeker omdat bij sommige projecten de nabewerking veel kan zijn.

Tarieven bij Portret fotografie

Afhankelijk van een klus kunnen we kiezen voor een dagtarief zoals boven omschreven, of een bedrag per beeld. Dit is dan inclusief. In de meeste gevallen komt dit het beste uit. Bij klussen als events, evenementen en een bruiloft is het echter door het grote volume beelden handiger om voor een dag tarief te gaan. Hier zal dat wel een extra bedrag voor de nabewerking worden gerekend. Voor kleinere portret shoots reken ik 99 euro. Hier krijg je minimaal 5 beelden voor. Fotoshoots kunnen plaatsvinden bij je thuis, in de studio of natuurlijk een fotoshoot in Deventer en omgeving.

Reiskosten

In sommige gevallen is het nodig om ook een reiskosten en of Kilometer vergoeding te rekenen voor de tijd en gemaakte brandstof kosten. Deze zijn wettelijk vastgesteld op 0.29 euro per kilometer. Ik sommige gevallen kan ik afwijken van dit bedrag en gewoon een uurtarief rekenen als dit beter uitkomt. Meestal zal ik det als extra kostenpost in mijn offerte vermelden.

BETALINGSTERMIJN

De betalingstermijn is maximaal 14 dagen vanaf factuur datum. Met 2 herinneringsperiodes van 7 dagen. Daarna ga ik over tot incasso.

Vooruitbetaling

Afhankelijk van de grootte en het tijdsbeslag van een project kan ik om vooruitbetaling van een gedeelte van het totale offertebedrag vragen. Bij grote projecten die ik dit altijd.

de waag van deventer

Prijslijst voorbeelden

Locatie / Event fotografie

Professionele fotografie van uw bedrijfspand, winkel of restaurant. Ik lever hier meerdere beelden op, perfect te gebruiken op een website of sociale media.

1 dagdeel (4uur)

Exclusief nabewerking en oplevering - minimaal 10 beelden opgeleverd

€400

Beste deal

Interieurfotografie / Vastgoedfotografie

Complete zakelijke fotoshoot, afgestemd op uw wensen.
Ik lever hier meerdere beelden op, perfect te gebruiken op een website of sociale media. Daarnaast beelden in hoge kwaliteit voor wandbekleding of Prints.

Dagdeel (4uur)

Exclusief nabewerking - Minimaal 10 beelden per dagdeel / Shoot

€400

Timelapse Video

Timelapse-video van uw evenement of een korte sfeerimpressie van uw bedrijf. Geschikt voor gebruik op

YouTube en social media.

Video en orginele bestanden inbegrepen

€350

Let op. Op basis van deze pagina zijn geen rechten te verlenen. Dit gaat altijd via een afspraak via mail en/of Offerte opgave. Deze zijn altijd leidend.