E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Kalender 2023

De afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad elk jaar een mooie kalender verschillende steden te kunnen maken. Ieder jaar zit hier natuurlijk mijn eigen woonplaats Deventer hier ook tussen. De kalender van Deventer is dan ook uitgegroeid tot een echte happening en lederjaar gaan er wel 1200 van over de toonbank. 

Natuurlijk zit de kalender van Deventer ook voor 2023 weer in het pakket. En waar ik in afgelopen jaren een kalender van Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Arnhem heb gemaakt is dit jaar de buurt aan heel Nederland.

kalender van deventer 2023

De kalender van Deventer 2023

Deze prachtige sfeervolle kalender is ontstaan vanuit mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer aan de rivierbedding van de IJssel. Bijna dagelijks ben ik te vinden aan de IJssel om de stad en het landschap vast te leggen.

Daarnaast is het ook een manier om mensen de gelegenheid te bieden mooie beelden van Deventer aan de muur te hebben en kunst bereikbaar te houden voor iedereen. Iedere maand weer een mooi nieuw beeld!

In de kalender zijn foto’s te vinden die ik het afgelopen jaar heb gemaakt op plaatsen rondom Deventer en omvatten foto’s van onder andere de IJssel, de Welle, de Wilhelminabrug, De Brink, het Havenkwartier en de
Bolwerksmolen.

En geef je deze kalender bijvoorbeeld cadeau? Maak er dan een mooi pakket van en combineer deze met een Deventer fotoboek met unieke beelden van de mooie stad Deventer en haar directe omgeving: Deventer op Stelten, het Dickensfestijn, de Deventer Boekenmarkt, maar ook de IJssel, historische aanzichten, architectuur en haar unieke bewoners.

De kalender van Deventer 2023 - Verjaardag editie

Naast een gebruikelijke kalender voor Deventer is bij de kalender van Deventer 2023 ook een keuze voor een verjaardag editie. Er is ruimte voor 31x de verjaardag van je degene waar je dit voor wilt onthouden. Natuurlijk bevat de verjaardagskalender van Deventer net al de kalender van Deventer 2023 weer twaalf unieke beelden van Deventer. 

Kalender van Nederland 2023

Het mag natuurlijk niet zo zijn dat er alleen maar van Deventer unieke foto's worden gemaakt om in de kalender van Deventer te stoppen. Heel Nederland heeft natuurlijk prachtige, mooie en unieke locaties die het verdienen om vast te worden gelegd. En natuurlijk moet dit worden gedeeld. Een kalender van Nederland is hier een prima medium voor. En een prachtig cadeau om te geven en om te krijgen. Wie wil er nu geen beelden van Nederland aan de muur? 

De kalender van Nederland 2023 bevat onder andere unieke beelden van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer beelden om van te genieten in de kalender van Nederland 2023. 

Kalender van Nederland 2023 - Verjaardag editie

Naast de gebruikelijke versie van de kalender van Nederland 2023 bestaat er ook een verjaardag versie. Deze bevat 31 velden met bijschrijf ruimte voor verjaardagen. Natuurlijk heeft de verjaardag kalender van Nederland ook 12 unieke beelden van Nederland.