Instagram

Wat is instagram?

Instagram is een app en website waar je foto’s mee kunt delen en bewerken. Daarnaast kan je ook dagelijkse Stories delen met je publiek. Wereldwijd zijn er in 2019 een Miljard instagram gebruikers. Een behoorlijk aantal en een behoorlijke markt voor je onderneming om aan deel te nemen.

Wat doe ik met instagram?

Als beelden maker is Instagram natuurlijk onmisbaar geworden voor mij. En door een lange en vooral goed opgebouwde inzet is het me gelukt om een redelijk aantal leuke en vooral actieve volgers te vinden. Op instagram deel ik de ontwikkelingen van mijn onderneming, deel ik meerdere keren per week beelden. Instagram levert me naast leuke contacten, nieuwe ideeën en inspiratie, ook nieuwe klanten op.

Waar kan ik je mee helpen?

Hoe doe ik dat ? Door het doen van marktonderzoek op instagram, door te adverteren, en door vooral erg actief te zijn. Ik kan je dus helpen met een aantal tips en procedures om ook jou instagram, brand of bedrijfs pagina tot een succes te maken. Voor meer info neem gerust contact met me op.

Instagram Marketing

Instagrammers zijn er actief. Dit is ook nodig op instagram. Uit onderzoek blijkt dat 1/3 van de Instagram gebruikers wel eens iets gekocht heeft nadat ze een advertentie op Instagram hebben gezien. Met meer dan 1 miljard Instagram gebruikers heb je dus genoeg potentiële kopers voor je product of dienst.

Instagram heeft erg goede opties voor targeting en analytics. Omdat adverteren op Instagram loopt via het Facebook Advertentieplatform zijn de opties vrijwel onbeperkt. Target bijvoorbeeld mensen die je website hebben bezocht maar geen actie hebben ondernomen, of mensen die een bepaalde engagement met je posts hebben gehad.

Op Instagram bouw je makkelijk een loyale fanbase op van mensen die bij je gekocht hebben of die gewoon fan zijn van je bedrijf. Als je content leuk genoeg is zullen ze je blijven volgen.

Bereik meer nieuwe klanten door hashtags slim en effectief in te zetten. Instagram is een erg ”visueel” platform; foto’s en video’s staan centraal; als bedrijf kan je je boodschap goed overbrengen omdat wat mensen zien nou eenmaal beter blijft hangen dan wat mensen lezen of horen!

Kan ik je helpen met je Instagram ?

Neem contact op