E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Fotograaf Deventer

Deventer aangezicht en foto van Deventer pontje en de IJssel

stads- en architectuurfotograaf uit Deventer en omstreken

Maar mijn fotografie gaat verder dan alleen Deventer. Ik ben ook gefascineerd door architectuurfotografie en kunstfotografie en ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen om mijn portfolio uit te breiden. Door mijn mobiele studio kan ik overal foto’s maken, niet alleen in Deventer en de rest van Overijssel, maar ook daarbuiten. Ik ben bijvoorbeeld werkzaam geweest in Enschede, Borne, Delden, Haaksbergen en Zwolle.

Foto van de Waag in Deventer in de avond. Foto van Deventer
Foto van Pathe in Zwolle met verkeer
Stadslandschap van Deventer met wolken en de IJssel - Foto van Deventer

Deventer als inspiratie bron voor fotografie

Fotograferen in Deventer als stadfotograaf is een bijzondere ervaring. De mooiste straatjes zoals de Walstraat en de Bergpoortstraat ademen een rijke geschiedenis en zijn een ware lust voor het oog. Als fotograaf heb ik geprobeerd om de essentie van Deventer vast te leggen in mijn foto's. Ik heb de prachtige gebouwen, de smalle steegjes en de sfeervolle pleinen vastgelegd in mijn foto's en ben er trots op dat ik deze historische stad mag vastleggen. Naast de stadsgezichten heb ik ook de natuurlijke schoonheid van de omgeving verkend, van de groene velden tot de majestueuze rivier de IJssel. Het is fantastisch om in Deventer als fotograaf te genieten van de natuur en de historie die deze stad te bieden heeft.

INZETBAARHEID

Dankzij mijn mobiele studio en brede ervaring als fotograaf ben ik in staat om overal foto’s te maken en mijn diensten aan te bieden in heel Overijssel en daarbuiten. Naast Deventer werk ik ook regelmatig in steden als Enschede, Borne, Delden, Haaksbergen en Zwolle.

Mijn expertise ligt op verschillende gebieden binnen de fotografie, waaronder stadsfotografie, plaatsgebonden fotografie, architectuurfotografie, evenementenfotografie en interieurfotografie. Of het nu gaat om het vastleggen van de karakteristieke straatjes en gebouwen van een stad, het fotograferen van lokale bedrijven en culturele evenementen, of het in beeld brengen van de unieke architectuur van een gebouw, mijn doel is altijd om het verhaal achter de beelden te vertellen en de essentie van de locatie vast te leggen.

Doordat ik een mobiele studio heb, is het mogelijk om overal foto’s te maken. Vanuit Deventer ben ik werkzaam in heel Overijssel. Buiten Deventer ben ik ook werkzaam in Enschede en Borne, maar ook in Delden en Haaksbergen en Zwolle.

Ik ben inzetbaar voor oa:

  1. Stadsfotografie
  2. Plaats gebondenfotografie
  3. Architectuurfotografie
  4. Evenement fotografie / Event fotografie
  5. Interieurfotografie