Boek van Deventer - BUITENGEWOON DEVENTER 2: Deventer & Omstreken

Meer dan 100 unieke beelden van Deventer en haar omgeving in 1 boek.

 

 

 

Boek van Deventer – Buitengewoon Deventer 2: Deventer en omstreken

Bedankt voor je interesse in Buitengewoon Deventer: Deventer & Omstreken. Toen ik in twee jaar geleden besloot een boek van Deventer te maken had ik niet kunnen verwachten dat deze tot een dergelijk groot project zou uitgroeien. Laat staan een hele serie. Op het moment dat ik besloot dat het tijd werd mijn fotografie een plekje op papier te geven was mijn intentie het tot een losse uitgave voor mezelf te maken. Leuk om te bekijken en een keer te laten zien. Die ervaring heeft dan ook aan bijgedragen dat er nu nieuw boek voor je ligt. Jammer genoeg deze keer niet met teksten en ondersteuning van Elia. Maar het proces van dit boek was zeker sneller. Dus ik ben er zeker van dat hij ook hier met zijn geest bij is.  

Buitengewoon Deventer twee is een vervolg van wat ik in het eerste deel heb geprobeerd te laten zien. Dat het gewone wat we dagelijks zien prachtig is. Prachtig èn kleurrijk èn bijzonder. Ja…buitengewoon. Bij alle beelden heb ik voor de fotografie enthousiastelingen informatie over de camera die ik heb gebruikt en welke instellingen die ik heb gekozen op het moment van de foto. Mocht het zo zijn dat je bij het lezen van deze informatie nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Mijn contact informatie staat op de op 1 na laatste pagina van dit boek van Deventer. 

 

 

Bij alle beelden heb ik voor de fotografie enthousiastelingen informatie over de camera die ik heb gebruikt en welke instellingen die ik heb gekozen op het moment van de foto. Mocht het zo zijn dat je bij het lezen van deze informatie nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Mijn contact informatie staat op de op 1 na laatste pagina van dit boek van Deventer.

Buitengewoon Deventer deel 2 – Deventer & Omgeving.

22.00

490 op voorraad

Bedankt voor je interesse in mijn tweede boek Buitengewoon Deventer: Deventer & Omstreken. Dit boek is ontstaan uit mijn liefde voor de mooie stad Deventer en haar ligging aan de IJssel. Een stad met veel historie en evenementen waar altijd wel wat te fotograferen is. In dit boek vindt je niet alleen meer dan honderd beelden van Deventer, maar ook beelden uit de omgeving. Van oude gebouwen, tot beelden van de uiterwaarden, het blauwe uur en zonsondergangen van de stad. Ik hoop dat je zult genieten van de beelden in dit boek zoals ik dat deed tijdens het maken.

Buitengewoon Deventer: Deventer en Omstreken is gedrukt op Fineart Luster en heeft A4 formaat.

Over Bart Ros

Foto van Bart Ros

HALLO, MIJN NAAM IS BART ROS.

ARCHITECTUUR EN STADSFOTOGRAAF.

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio’s, tv’s en oude camera’s. Ik combineer deze technische en vormtechnische interesses in mijn professionele leven door het ontwikkelen van websites, grafische vormgeving en fotografie. Als fotograaf kan ik de wereld vastleggen zoals ik hem zie.

Mijn grootste passies zijn Stadsfotografie en architectuurfotografie. Ik ben dan ook regelmatig op pad om mijn collectie prints en stockbeelden uit te breiden.