E-mail:info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

None

Zutphen

Foto's van Zutphen

Foto van de Berkelpoort in Zutphen tijdens de zonsondergang

Zutphen is een prachtige Hanzestad in de provincie Gelderland, gelegen aan de oevers van de rivier de IJssel. De historische binnenstad van Zutphen is een populaire locatie voor fotografen, met zijn oude steegjes, monumentale gebouwen en prachtige uitzichten op de IJssel.

Een van de meest iconische plekken om te fotograferen in Zutphen is de IJsselbrug, die de oude stad verbindt met de IJsselkade. Vanaf hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de rivier en de omliggende omgeving. De IJsselkade zelf is ook een geweldige plek om foto's te maken, met zijn prachtige oude gebouwen en historische schepen die aangemeerd liggen.

Doorkijkje op H. Johannes de Doper kerk in Zutphen

Fotograferen in Zutphen

Voor de liefhebbers van architectuurfotografie is er genoeg te zien in Zutphen. De binnenstad is vol met prachtige monumentale gebouwen, waaronder de Sint-Walburgiskerk, de Grote of St. Janskerk en het Stadhuis. Deze gebouwen zijn nog steeds in gebruik en geven de stad een unieke historische sfeer.

Een andere populaire locatie voor fotografen in Zutphen is de oude stad, met zijn smalle straatjes, historische huizen en prachtige tuinen. Hier kunt u de sfeer van de Hanzestad op de gevoelige plaat vastleggen.

In samenvatting is Zutphen een prachtige Hanzestad gelegen in de provincie Gelderland, aan de oever van de rivier de IJssel. De historische binnenstad, de IJsselbrug, de IJsselkade, de oude stad zijn populaire locaties voor fotografen om de prachtige architectuur, monumentale gebouwen en historische sfeer vast te leggen.

Historische poort en oude stadsdeel van Zutphen

Meer foto's van Zutphen