E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Fotoboek van Deventer: Buitengewoon Deventer deel 1

€ 29,99 € 24,79 ex.
Beschikbaar
Omschrijving

Dit boek in ontstaan uit liefde en passie voor de unieke locaties, stadsaanzichten en sfeer van de stad Deventer. Een stad die keer op keer verrassingen biedt door haar jaarlijkse evenementen zoals: Deventer op Stelten, het Dickensfestijn en de Deventer Boekenmarkt, maar ook zeker door haar prachtige locatie aan de IJssel, historische aanzichten en natuurlijk de unieke bewoners. Deze heb ik op eigen manier geprobeerd vast te leggen met mijn fotografie.

Dit boek is opgedeeld in verschillende secties met onderwerpen die passen bij Deventer. Deze lijst is zeker nog niet volledig, omdat er altijd weer nieuwe inzichten komen bij dit levende werk. Voor je ligt dan ook de huidige versie, maar zeker niet de laatste versie. Het boek is opgedeeld in de 7 onderdelen, elk met een unieke dubbele haiku geschreven door Elia Quentin. Deze dienen zowel als verbinding van de onderdelen net als illustratief voor het geheel.

Tot slot hopen we natuurlijk dat je zult genieten van de beelden en inzichten over Deventer, zoals ook we dat hebben gedaan tijdens de creatie van dit boek: Buitengewoon Deventer!

Foto uit fotoboek van Deventer

Foto van Deventer uit fotoboek van Deventer

Foto van Huisvermeer uit fotoboek van Deventer

Productinformatie
Unieke product code (UPC)fotoboek-van-deventer-buitengewoon-deventer-deel-1
ProducttypeFysiek
Prijs (excl. BTW)€ 24,79
Prijs (incl. BTW)€ 29,99
BTW€ 5,20
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken