Profielfotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden zegt het gezegde. Hoeveel te meer is dat waar voor een mooie portret foto van jezelf ?

 

Profielfotografie is een sub onderdeel van Portretfotografie Portretfotografie of portretten in fotografie is een foto van een persoon of groep mensen die de persoonlijkheid van het onderwerp vastleggen door effectieve verlichting, achtergronden en poses te gebruiken.Een portretfoto kan artistiek zijn, of het kan klinisch zijn, als onderdeel van een medische studie. Vaak worden portretten in opdracht voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of school gebeurtenissen. Portretten kunnen vele doeleinden bedienen, van gebruik op een persoonlijke website om in de lobby van een bedrijf te worden weergegeven.

 

Profielfotografie wordt veelal ingezet voor het vervaardigen van beeldmateriaal voor Social media, of voor bedrijfsprofielen (denk aan een tijdschriftartikel of een Jaarverslag). Dit kan gebeuren in de studio met Kunstlicht opstelling of op locatie voor een natuurgetrouwe weergave van de persoon.  

 

Hier onder vind je een paar voorbeelden van architectuurfotografie.

 

Een vraag ? Een opmerking ? Of gewoon een Kopje koffie ?

 

Neem gerust contact met mij op.