Selecteer een pagina

Eventfotografie

 

Als eventfotograaf leg ik de meest bijzondere en unieke momenten in het (bedrijfs)leven vast. Het vastleggen van deze momenten levert niet alleen mooie herinneringen op, maar ook waardevol promotiemateriaal voor volgende events. Ik zoek in mijn werk dan ook doelgericht naar een combinatie van sfeer en identiteit.

Eventfotografie: een combinatie van sfeer, identiteit en realiteit

Ook bijeenkomsten, feesten en events hebben een eigen en uniek karakter. Ik zie het als een uitdaging om het karakter, de identiteit en de sfeer van het evenement in beeld te brengen. Ik combineer – in overleg – mijn expertise op het gebied van fotografie met mijn ervaring als grafisch vormgever. Het concept komt in overleg tot stand, op basis van uw wensen en het doel van de foto’s. Ik denk graag met u mee.

Live eventfotografie: foto’s direct op social media

Events beleven we tegenwoordig niet meer alleen live door aanwezig te zijn, maar ook door de berichten op social media te volgen. Het volgen van events via social media biedt geïnteresseerden, die niet aanwezig konden zijn, de kans om het event op afstand te beleven. En de kans om potentiële bezoekers, die misschien nog twijfelen, te overtuigen de volgende keer aanwezig te zijn. Het is dan ook belangrijk om deze groepen ook tijdens het event – op het moment dat de belangstelling en aandacht groot zijn – te bereiken met professionele foto’s. Ik kan direct een aantal foto’s aanleveren voor gebruik op social media.

Eventfotografie voor zakelijke events, (sport)evenementen, festivals en concerten

Ik ben beschikbaar voor:

  1. Zakelijke events, zoals bedrijfsfeesten, congressen, symposia en netwerkevents
  2. PR-events en (product)presentaties
  3. Productlanceringen en -introducties
  4. (sport)evenementen
  5. Festivals en concerten
  6. Beurzen

Neem Contact op voor meer informatie.

Het spreekwoord ‘een goed begin is het halve werk’ is zeker ook van toepassing op eventfotografie. Ik help u graag met deskundig advies en het in kaart brengen van uw wensen aan de hand van de checklist eventfotografie.

Checklist