E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Vastgoedfotografie

Als u een woning of bedrijfspand te koop zet, wilt u dat uw advertentie zoveel mogelijk wordt bekeken. Vastgoedfotografie is daarom een onmisbaar onderdeel van de fotografie geworden. Grijp de aandacht met een uitstekende ‘hoofdfoto’. Dit is de eerste foto van de woning en deze bepaalt in hoge mate of een potentiële koper uw pagina opent.

Vastgoedfotografie

MAAK EEN GOEDE INDRUK MET KWALITATIEF GOEDE VASTGOED EN INTERIEUR FOTO'S

Vastgoedfotografie van hoge kwaliteit zorgt voor een snellere verkoop van het object, dit is uit onderzoek gebleken. Vastgoedfotografie is het professioneel fotograferen van vastgoed objecten. Het fotograferen van interieurs & exterieur van bedrijfspanden en woningen is 1 van mijn specialiteiten. Hierbij ligt de kracht in het optimaal weergeven van de functionaliteit van een gebouw en de van de omgeving.

NABEWERKING VAN VASTGOEDFOTOGRAFIE

De vastgoedfoto's en de interieurfoto’s worden handmatig geoptimaliseerd en geretoucheerd. Uit de HDR beelden is op deze manier het maximale te halen voor een goede representatie van de woning en het interieur.  Hierdoor is optimale kwaliteit gewaarborgd. U ontvangt een consistente serie foto’s van het bedrijfspand of de woning. Het is gebruikelijk dat ik de beelden al binnen 2 werkdagen heb afgeleverd. Maar zeker nog in de week van de shoot zelf. Ik lever ze dan aan via Googledrive.

WAT KOST VASTGOEDFOTOGRAFIE?

De vastgoedfotografie prijs is opgebouwd via een duidelijke constructie. Kijk hiervoor ook op mijn prijzen pagina. Ik reken 380 euro voor een dagdeel fotografie op locatie. Als er veel uren in de nabewerking komen te zitten (sommige objecten hebben extra liefde nodig) dan zal ik dit van tevoren aangeven. Hier reken ik dan 15 euro per opgeleverd beeld extra. Meestal is dit echter niet nodig.

WAT JE KAN VERWACHTEN VAN MIJ ALS VASTGOEDFOTOGRAAF?

Van mij als vastgoedfotograaf kan je verwachten dat ik mij inzet dat de woning, bedrijfspand en het interieur maximaal uit de beelden komt. Ook zal ik duidelijk overleggen als er nog extra werkzaamheden nodig zijn of als er onmiddellijk moet worden opgeruimd. Ook geef ik na het bekijken van de woning of bedrijfspand een duidelijke indicatie van het minimaal aantal foto’s die de shoot op locatie gaat opleveren.

VASTGOEDFOTOGRAFIE VOOR MAKELAARS.