Commerciele fotografie

FOTOGRAFIE VOOR BEDRIJVEN

Ik help bedrijven en ondernemers – vanuit mijn expertises – om goed in beeld te komen bij hun doelgroep. Als grafisch vormgever en fotograaf ben ik in staat om mijn fotografie perfect af te stemmen op de bestaande huisstijl en corporate identity.

ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Het werken op locatie biedt ook mogelijkheden voor een uitgebreide zakelijke fotoshoot. Ik focus me in deze fotoshoots op het creëren van een complete serie, die – afgestemd op uw wensen – gebruikt kan worden op uw website, social media en in bedrijfsprofielen.

ARCHITECTUURFOTOGRAFIE: UW BEDRIJFSPAND, WINKEL OF RESTAURANT IN BEELD

Ik kan – door mijn expertise op het gebied van architectuurfotografie – ook uw bedrijfspand, winkel of restaurant in beeld brengen. Het spreekt voor zich dat sfeervolle beelden het verschil maken voor de horeca en de retail. Door middel van professionele styling kan een passende sfeer worden gecreëerd. Deze sfeer zal er uiteindelijk voor zorgen dat het juiste gevoel wordt opgeroepen bij jouw beoogde doelgroep. Om deze reden werk ik regelmatig samen met een professionele interieurstylist en neem ik zowel sfeerfoto’s als detailfoto’s van de producten of diensten. Tijdens de fotoshoot maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht, maar kan ik ook desgewenst lichtapparatuur gebruiken. Met behulp van mijn gespecialiseerde fotoapparatuur van hoge kwaliteit ga ik professioneel en kundig te werken. Vanzelfsprekend is er ruimte om voor en tijdens de fotoshoot input te leveren. Gezamenlijk zullen we voor het beste resultaat zorgen.

 

Foto van Hotel Finch in Deventer
Deventer Schouwburg in het blauwe uur met verlichting en verkeer
architectuur fotografie - Foto van Huisvermeer aan het Grote Kerkhof in Deventer

INTERIEURFOTOGRAFIE

Interieurfotografie is meer dan beelden van en woning. Met de juiste wijze van vastleggen van interieur of ruimte, kan je de gewenste sfeer overbrengen die je wil communiceren voor de ruimte. Dit kan van groot belang zijn voor marketing en presentatie doeleinden. Dit kan op sociale media, de website of print uitingen. Het kan zelfs mooi aan de muur.

Een interieur is statisch, dus de manier van fotograferen maakt een groot verschil in de sfeer en het gevoel dat gecommuniceerd gaat worden. Is de ruimte weids en goed belicht? Of is deze juist eerder klein en knus? De manier van fotograferen kan dus enorm uitmaken in dit gevoel. Ook de belichting en apparatuur spellen een rol.

Als vormgever en fotograaf weet ik precies hoe ik het beste uit een woning kan halen en weet ik hoe ik een sfeer in 2D over kan brengen. Of het gaat om mooie interieurbeelden van een woning, kantoor of Hotel. Maar ook natuurlijk een sfeerbeeld van een product in een ruimte, ik verzorg graag de foto’s naar je wens. Door de combinatie van mijn inzicht voor vorm en fotografie, weet ik een mooi beeld neer te zetten.

interieurfotografie - Foto van Huisvermeer Grand boutique
Foto van interieur van Huisvermeer - bedrijfslunch
Foto van interieur van Huisvermeer - Hotel Kamer

Timelapse-video

Evenementen kenmerken zich door een dynamiek, die soms lastig in een foto te vangen is. Ik bied daarom ook timelapse-video’s aan; een eenvoudige en dynamische manier om evenementen in beeld te brengen. Timelapse-video’s zijn overigens niet alleen geschikt voor het vastleggen van evenementen, maar ook een mooi alternatief voor een bedrijfsvideo. Ik combineer – indien gewenst – eventfotografie met het maken van een timelapse-video.

ZAKELIJKE TARIEVEN COMMERCIËLE FOTOGRAFIE

Download de Prijzenlijst hier

 

 Landschapsfotografie – prijs op aanvraag

In de beeldende kunst is een Stadsaanzicht (stedelijk landschap) een artistieke representatie, zoals een schilderij, tekening, druk of foto, van de fysieke aspecten van een stad of stadsgebied.

Stadsaanzichten – prijs op aanvraag

Voor mij is Landschapsfotografie de verbindende factor binnen mijn fotografie, niet alleen omdat het in de buitenlucht is, maar ook omdat het alles omvat wat Fotografie zo intrigerend maakt.

interieurfotografie - Foto van Huisvermeer Grand boutique
Pathe in het blauweuur in Zwolle foto voor commerciële fotografie
commerciële fotografie het Museumplein in Amsterdam genomen met de Ricoh GR iii

Hoe kunnen we ARCHITECTUURFOTOGRAFIE samen inzetten ?

Neem contact opPrijzen