E-mail: info@bartros.nl

Waar bent u naar opzoek?

Buitengewoon Deventer: Een Buitengewone stad

€ 29,99 € 24,79 ex.

Buitengewoon Deventer: Een buitengewone stad 

Dit fotoboek is een visueel meesterwerk van Deventer in volle kleur. Het formaat van het boek is liggend A4 en het bevat 110 pagina's vol met unieke beelden van de stad. Elk hoekje en detail is vastgelegd op de pagina's, waardoor de stad tot leven komt voor de lezer. De prachtige afbeeldingen laten u genieten van de schoonheid van Deventer, en nemen u mee op een visuele reis door de stad. Het boek is niet alleen een waardevolle aanvulling op uw boekenkast, maar ook een kijkje achter de schermen van Deventer en haar geschiedenis. Elk beeld is zorgvuldig geselecteerd om de unieke sfeer en schoonheid van de stad te tonen, en het boek is bedoeld om u te inspireren en te ontroeren. Dus als u op zoek bent naar een manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van de schoonheid van Deventer.

Beschikbaar
Omschrijving

Buitengewoon Deventer: Een buitengewone stad 

 

Deventer is een buitengewone stad, rijk aan historie en schoonheid. In "Buitengewoon Deventer: Een buitengewone stad" nemen we u mee op een reis door deze prachtige stad aan de oevers van de IJssel. Van de historische binnenstad met haar mooie panden en gezellige straatjes, tot de indrukwekkende Lebuinuskerk en de charmante sfeer die Deventer uitstraalt.

 

Over Buitengewoon Deventer: Een buitengewone stad

Dit fotoboek van Deventer is een visueel meesterwerk van Deventer in volle kleur. Het formaat van het boek is liggend A4 en het bevat 110 pagina's vol met unieke beelden van de stad. Elk hoekje en detail is vastgelegd op de pagina's, waardoor de stad tot leven komt voor de lezer. De prachtige afbeeldingen laten u genieten van de schoonheid van Deventer, en nemen u mee op een visuele reis door de stad. Het boek is niet alleen een waardevolle aanvulling op uw boekenkast, maar ook een kijkje achter de schermen van Deventer en haar geschiedenis. Elk beeld is zorgvuldig geselecteerd om de unieke sfeer en schoonheid van de stad te tonen, en het boek is bedoeld om u te inspireren en te ontroeren. Dus als u op zoek bent naar een manier om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en te genieten van de schoonheid van Deventer.

 

Laat u verrassen door de schoonheid van Deventer en ontdek deze buitengewone stad in dit fotoboek.  "Buitengewoon Deventer: Een buitengewone stad" is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en cultuur van Nederland, of gewoon op zoek is naar een prachtige fotografische reis. 

Productinformatie
Unieke product code (UPC)ISBN: 9789464378399
ProducttypeFysiek
Prijs (excl. BTW)€ 24,79
Prijs (incl. BTW)€ 29,99
BTW€ 5,20
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Dit product heeft nog geen beoordelingen.

Producten die u onlangs heeft bekeken