Valencia Deventer

Valencia Deventer

een Interieurfotografie project 

Twee weken terug heb ik het genoegen gehad om wat interieurbeelden van Restaurant Valencia in Devente te kunnen maken. Het restaurant zelf is gesitueerd aan het havenkwartier van Deventer. Waar het samen met andere ondernemingen een prachtig geheel vormt. Mijn sociale-media berichten over het restaurant waren dan ook erg populair. 

Daarom heb ik besloten jullie mee te nemen in een aantal shots die ik die dag heb genomen. 

Over restaurant Valencia

Een exclusieve club, maar dan voor iedereen. Dat is wat Beachclub Valencia de stad wil bieden in het Havenkwartier. Op dit moment wordt er nog druk geklust in het voormalige DOK H2O aan de Scheepvaartstraat, maar volgens de planning kunnen er in januari de eerste drankjes worden gedronken. 


Het interieur, de unieke locatie en diverse kaart maken Restaurant en loungebar Valencia een echte aanrader. 

Stoelen en interieur van Valencia Deventer

De Buitenkant van club valencia deventer

Het Havenkwartier staat bekend om zijn industriële uitstraling. Ook aan het gebouw waar het restaurant is gevestigd is dit te zien. Strakke lijnen en veel steen en natuurlijke materialen.


Valencia Deventer Restaurant in Deventer buitenkant

De Binnenkant van valencia deventer

De binnenkant van de Loungebar is een lust voor het oog. En er valt zeker genoeg te zien. Net als aan de buitenkant wordt er hier gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen.Dit was een beetje een uitdaging om te fotograferen.

 

Interieur van Valencia Deventer

 

En het is vaak hout en bamboe dat je ziet. De bar is verdeeld in een tafel gedeelte en aan de voorzijde een verdieping met diepe banken en zitjes met veel tafelruimte. Dichter naar de keuken op aan zijn meer kleinere tafels aanwezig. Natuurlijk kan je ook zitten aan de bar en er is keuze voor ieder. 

Reuzenrad Valencia Deventer

Het Terras

Jammer genoeg is het terras van Restaurant Valencia nog in aanbouw. Maar wat ik er van gezien heb, belooft veel goeds. Nog meer natuurlijke materialen en prachtige verlichting. Genoeg ruimte voor iedereen. Ik zal deze beelden zo snel mogelijk nog toevoegen. 


Wordt vervolgt…

Binnenkort voeg ik nog meer beelden toe aan dit bericht. Vooral van het restaurant in de avond en het nieuwe terras. Kom dus vooral terug. 


Mooie interieur van loungebar Valencia Deventer


 
Laat een reactie achter